Over ons

di Momenti is de online groothandel voor dameskleding in Nederland. Sinds 2011 zijn wij gestart met onze specialisatie in vrouwenkleding. Door onze nauwe banden met de producenten is het mogelijk om de nieuwste items aan te bieden. Wij kiezen deze met grote zorg uit waardoor je altijd op de trends vooruit loopt. Elke week verschijnen er maandag- en donderdagmiddag nieuwe artikelen online.

Bij ons staat de klantenservice hoog in het vaandel. Doorgaans worden wij beoordeeld door onze klanten met een 8,4 en daar zijn enorm trost op.

Naast onze wisselende collectie van kleding, schoenen en accessoires hebben wij ook een eigen lijn aan basisartikelen. De basis collectie van di Momenti bestaat uit effen tops en tunieken. Ideaal om de collectie mee aan te vullen.

Heeft u een winkel of webshop en heeft u interesse in onze collectie? Vraag hier een account aan. Het is ook mogelijk langs te komen in onze showroom. Wij stellen het zeer op prijs als hier een afspraak voor gemaakt wordt. Dan weten wij zeker dat wij u goed van dienst kunnen zijn.

0
Winkelwagen